Waarom ik ging voor de Powertex opleiding? Omdat ik al enthousiast was over het materiaal. Al de mogelijkheden kunnen oefenen onder begeleiding en tevens meer kennis van de materialen opdoen. Leren van elkaar in een gelijkgestemde groep. Mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik heb genoten van de cursusdagen en van onze groep. Jullie doen het verder geweldig. Laat eenieder zijn eigen ontwikkeling volgen. Helpt waar het nodig is. Staan altijd voor eenieder klaar.
Ina Broersen
Gecertifieerde Master Docent
Veel jaren geleden eens gewerkt met een textielverharder. Een paar jaar geleden weer terug op zoek gegaan en zo bij Wilma terecht gekomen. Het trok mij aan om kennis opdoen te doen van beelden met verschillende Powertex materialen Het is veel meer dan dat ik in mijn hoofd had. Ik heb niet alleen kennis opgedaan van wat ik wilde, maar ik durf nu veel meer dingen met Powertex aan te pakken omdat ik meer weet hoe ik het moet gebruiken. En alle lessen waren altijd goed verzorgd, heel gezellig en ontspannen. En ik wil ook nog kwijt, dat ik in deze lessen, dingen heb geleerd en gemaakt, waarvan ik nooit gedacht had, dat ooit te (kunnen) maken. Schilderijen bijvoorbeeld, daarvan had ik nooit kunnen voorspellen dat ik die zou maken. En nu…ik heb er zelfs verkocht! Onvoorstelbaar wat een boost dat dit geeft. Wilma bedankt!
Kathelijn van Geersdaele
Gecertifieerde Master Docent
Ik geef bloemen workshops en had een nieuw atelier 14 en wilde graag een ander aanvulling erbij doen en kwam daar bij Powertex via Wilma Zeer goede begeleiding, niks is te veel en zeer lieve mensen Daarom zeg maar één ding: Vooral zo doorgaan
Ingrid Kox
Gecertifieerde Master Docent
Had workshop gevolgd en vond Powertex heel leuk om mee te werken wilde dus meer leren zodoende de Powertex Opleiding gedaan Heel tevreden Wilma heeft veel kennis. Alles was netjes verzorgd. Onbeperkt gebruik van materialen .
Ineke v.d. Velde
Gecertifieerde Master Docent
Ik ben de Powertex opleiding gaan volgen om mezelf te testen of ik de juiste werkwijze hanteer, kennis van nieuwe producten, compositie voor schilderijen. Wat komt erbij kijken als je workshops wilt gaan geven. Opbouw lessen zijn prima bij Wilma. Goede uitleg geeft aan iedereen, ook individueel Verder zijn de dagen gezellig en keurig verzorgd.
Ellen Broere
Gecertifieerde Master Docent